Dubbelmoral!

Dubbelmoral!

Karneval är kul!
Detta program är till för var människa som tycker om en karneval. Det är till för att man skall minnas det roliga med en karneval.

Detta program kan upprätthålla karnevalsstämning långt in i
dödperioden mellan två karnevaler.

Dubbelmoral! är ett kultförklarat studentspel. Det gjordes av Bapelsin som bestod av Anders Bjerkén och Stefan Wiklund till Lundakarnevalen år 1990.

Dubbelmoral!

Dubbelmoral!

Spelet går ut på att man ska få så mycket poäng som möjligt till den ärefyllda “hajskåren”. Man kan få “goda” eller “onda” poäng vilket symboliseras av mätaren med munken/djävulen. Sitta hemma och plugga när mamma ser på, och pussa tjejen i fontänen hamnar på “god”-kontot. Att supa öl och spy på rektorn ger poäng som hamnar på det onda kontot.

Dubbelmoral!

Samtidigt som gör detta måste man passa sig för fallande trädgrenar, bli nedslagen av polisen eller bli prickskjuten av morsans stenhårda köttbullar. Spelet tar också slut om man blir för kissnödig av all bärs, eller om man får för mycket stryk.

Dubbelmoral!

Ett svårt, men kul(tigt) litet spel med riktigt charmiga animationer.

Dubbelmoral!